Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Ik Vertrek Fam Lemmers

Familie Lemmers start nieuw leven in Spanje

Nieuw begin in Arenas de San Pedro

De familie Lemmers heeft hun geluk gevonden in het Spaanse Arenas de San Pedro, op zo'n 15 uur rijden van Madrid. Voor 150.000 euro hebben ze een stuk grond van maar liefst 35.000 vierkante meter gekocht.

Drie jaar geleden alles achtergelaten

Drie jaar geleden besloten Wijnand (42) en Nienke (39) hun leven in Nederland achter zich te laten en samen met hun kinderen Isa (10) en Lucas (8) een nieuw avontuur te beginnen in Spanje. Ze zijn te volgen in het programma 'Ik Vertrek' op NPO 1.

Op de website van de AVROTROS vertelt de familie over hun nieuwe leven. "We zijn hier zo gelukkig," aldus Wijnand. "Het is heerlijk om in zo'n rustige omgeving te wonen, omringd door natuur." Nienke vult aan: "De kinderen kunnen hier heerlijk spelen en we hebben veel meer ruimte dan in Nederland."

Conclusie

De familie Lemmers is een inspirerend voorbeeld van mensen die hun dromen durven na te jagen. Ze hebben een groot avontuur ondernomen en hebben een nieuw leven opgebouwd in een land dat ze altijd al bewonderden. Hun verhaal laat zien dat alles mogelijk is als je er maar voor gaat.


Komentar